HIRDETŐ
Tradícionális fatányéros
A fatányéros egy hagyományos magyar étel, amelyet általában sokféle hús (sertés, marha, csirke stb.) sült krumpli, kolbász, káposzta, sült paprika és hagymakarikák alkotják egy fatányéron.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 Slice marhahús
- 4 Slice csirkemell
- 4 ks párizsi
- 4 ks sonka
- 4 ks bacon
- 4 ks tarja
- 4 ks húsos borda
- 1 ks pirospaprika
- 1 ks lilahayma
- 1 ks paradicsom
- 1 ks uborka
- 1 ks Paprika
- 1 ks fej saláta
- só, fűszerek, olaj a sütéshez
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Először is mossuk meg és tisztítsuk meg az összes zöldséget.
2. Lépés
Szeleteljük fel a húsféléket vékony szeletekre, a kolbászt és a virslit pedig kisebb darabokra.
3. Lépés
A húsokat sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük ízlés szerint.
4. Lépés
Olajozzuk be a serpenyőt, majd süssük meg a húsokat egyenként mindkét oldalukon
5. Lépés
Közben vágjuk apróra a zöldségeket.
6. Lépés
Ha minden hús elkészült, helyezzük őket egy nagy tálba.
7. Lépés
Az elkészített zöldségeket szépen sorakoztassuk a húsok mellett a tálba, hogy színes és változatos legyen a fatányéros.
8. Lépés
Melegen tálaljuk.