HIRDETŐ

Tradícionális fatányéros

A fatányéros egy hagyományos magyar étel, amelyet általában sokféle hús (sertés, marha, csirke stb.) sült krumpli, kolbász, káposzta, sült paprika és hagymakarikák alkotják egy fatányéron.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Slice marhahús Hozzáadott
  • 4 Slice csirkemell Hozzáadott
  • 4 ks párizsi Hozzáadott
  • 4 ks sonka Hozzáadott
  • 4 ks bacon Hozzáadott
  • 4 ks tarja Hozzáadott
  • 4 ks húsos borda Hozzáadott
  • 1 ks pirospaprika Hozzáadott
  • 1 ks lilahayma Hozzáadott
  • 1 ks paradicsom Hozzáadott
  • 1 ks uborka Hozzáadott
  • 1 ks Paprika Hozzáadott
  • 1 ks fej saláta Hozzáadott
  • só, fűszerek, olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először is mossuk meg és tisztítsuk meg az összes zöldséget.

2. Lépés

Szeleteljük fel a húsféléket vékony szeletekre, a kolbászt és a virslit pedig kisebb darabokra.

3. Lépés

A húsokat sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük ízlés szerint.

4. Lépés

Olajozzuk be a serpenyőt, majd süssük meg a húsokat egyenként mindkét oldalukon

5. Lépés

Közben vágjuk apróra a zöldségeket.

6. Lépés

Ha minden hús elkészült, helyezzük őket egy nagy tálba.

7. Lépés

Az elkészített zöldségeket szépen sorakoztassuk a húsok mellett a tálba, hogy színes és változatos legyen a fatányéros.

8. Lépés

Melegen tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Ebéd

2585 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek