HIRDETŐ

Tradícionális fatányéros

A fatányéros egy hagyományos magyar étel, amelyet általában sokféle hús (sertés, marha, csirke stb.) sült krumpli, kolbász, káposzta, sült paprika és hagymakarikák alkotják egy fatányéron.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Slice marhahús Hozzáadott
  • 4 Slice csirkemell Hozzáadott
  • 4 ks párizsi Hozzáadott
  • 4 ks sonka Hozzáadott
  • 4 ks bacon Hozzáadott
  • 4 ks tarja Hozzáadott
  • 4 ks húsos borda Hozzáadott
  • 1 ks pirospaprika Hozzáadott
  • 1 ks lilahayma Hozzáadott
  • 1 ks paradicsom Hozzáadott
  • 1 ks uborka Hozzáadott
  • 1 ks Paprika Hozzáadott
  • 1 ks fej saláta Hozzáadott
  • só, fűszerek, olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először is mossuk meg és tisztítsuk meg az összes zöldséget.

2. Lépés

Szeleteljük fel a húsféléket vékony szeletekre, a kolbászt és a virslit pedig kisebb darabokra.

3. Lépés

A húsokat sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük ízlés szerint.

4. Lépés

Olajozzuk be a serpenyőt, majd süssük meg a húsokat egyenként mindkét oldalukon

5. Lépés

Közben vágjuk apróra a zöldségeket.

6. Lépés

Ha minden hús elkészült, helyezzük őket egy nagy tálba.

7. Lépés

Az elkészített zöldségeket szépen sorakoztassuk a húsok mellett a tálba, hogy színes és változatos legyen a fatányéros.

8. Lépés

Melegen tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új