HIRDETŐ

Forrás: Pixabay : congerdesign

Üveges vöröskáposzta finomítása

Ez a könnyű recept segít javítani az üveges vöröskáposzta ízélményén. Csak néhány további hozzávalóval a vöröskáposzta egy finom köret lesz, ami tökéletesen illik a sült húshoz vagy halhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Üveg Vöröskáposzta Hozzáadott
  • 1 kis hagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál cukor Hozzáadott
  • 100 ml vörösbor Hozzáadott
  • 2 evőkanál Balzsamecet Hozzáadott
  • 1 Pinch Hozzáadott
  • 1 Pinch bors Hozzáadott
  • 1 Teáskanál vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Aprítsuk fel finomra a hagymát és pároljuk üvegesre vajban egy serpenyőben.

2. Lépés

Adjuk hozzá a cukrot és hagyjuk karamellizálódni.

3. Lépés

Adjuk hozzá az üvegből a vöröskáposztát és öblítsük le a vörösborral és a balzsamecettel.

4. Lépés

Hagyja, hogy az egész körülbelül 5 percig forrjon közepes lángon.

5. Lépés

Ízesítse sóval és borssal, majd szolgálja fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új