HIRDETŐ

Forrás: Pixabay : congerdesign

Üveges vöröskáposzta finomítása

Ez a könnyű recept segít javítani az üveges vöröskáposzta ízélményén. Csak néhány további hozzávalóval a vöröskáposzta egy finom köret lesz, ami tökéletesen illik a sült húshoz vagy halhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Üveg Vöröskáposzta Hozzáadott
  • 1 kis hagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál cukor Hozzáadott
  • 100 ml vörösbor Hozzáadott
  • 2 evőkanál Balzsamecet Hozzáadott
  • 1 Pinch Hozzáadott
  • 1 Pinch bors Hozzáadott
  • 1 Teáskanál vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Aprítsuk fel finomra a hagymát és pároljuk üvegesre vajban egy serpenyőben.

2. Lépés

Adjuk hozzá a cukrot és hagyjuk karamellizálódni.

3. Lépés

Adjuk hozzá az üvegből a vöröskáposztát és öblítsük le a vörösborral és a balzsamecettel.

4. Lépés

Hagyja, hogy az egész körülbelül 5 percig forrjon közepes lángon.

5. Lépés

Ízesítse sóval és borssal, majd szolgálja fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek