HIRDETŐ
Forrás: Pixabay : congerdesign
Üveges vöröskáposzta finomítása
Ez a könnyű recept segít javítani az üveges vöröskáposzta ízélményén. Csak néhány további hozzávalóval a vöröskáposzta egy finom köret lesz, ami tökéletesen illik a sült húshoz vagy halhoz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 Üveg Vöröskáposzta
- 1 kis hagyma
- 1 evőkanál cukor
- 100 ml vörösbor
- 2 evőkanál Balzsamecet
- 1 Pinch só
- 1 Pinch bors
- 1 Teáskanál vaj
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Aprítsuk fel finomra a hagymát és pároljuk üvegesre vajban egy serpenyőben.
2. Lépés
Adjuk hozzá a cukrot és hagyjuk karamellizálódni.
3. Lépés
Adjuk hozzá az üvegből a vöröskáposztát és öblítsük le a vörösborral és a balzsamecettel.
4. Lépés
Hagyja, hogy az egész körülbelül 5 percig forrjon közepes lángon.
5. Lépés
Ízesítse sóval és borssal, majd szolgálja fel.