Forrás: Pixabay
Végső csicseriborsó saláta töltelékes vegetáriánus szendvics
Válasszon egy egészségesebb és húsmentes alternatívát ezzel a finom csicseriborsó szendviccsel. Tele van ízekkel, különböző zöldségekkel és csicseriborsóval, és alkalmas egy gyors ebédre vagy könnyű vacsorára. Ez a szendvics biztosan csillapítja az éhséget, miközben elragadóan finomnak bizonyul.
Hozzávalók
- 1 konzervek Csicseriborsó, leöblítve és lecsepegtetve
- 1⁄4 csésze majonéz
- 1 teáskanál Dijoni mustár
- 1⁄2 Kis lilahagyma, apróra vágva
- 1 szár Zeller, apróra vágva
- 2 EL apróra vágott friss petrezselyem
- 1 teáskanál citromlé
- só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
- 4 szeletek Kenyér
- Saláta, a tálaláshoz
- Paradicsomszeletek, a tálaláshoz
Eljárás
Egy tálban pépesítsük a csicseriborsót, amíg darabos állagú nem lesz.
Adja a majonézt, a dijoni mustárt, a lilahagymát, a zellert, a petrezselymet és a citromlevet a csicseriborsóhoz. Keverje jól össze, amíg a hozzávalók jól összeállnak.
Ízesítse a csicseriborsó-keveréket sóval és borssal ízlés szerint.
Pirítsa meg a kenyérszeleteket.
Egy szelet kenyérre kenjen bőségesen a csicseriborsó-keverékből. Adjunk hozzá salátát és paradicsomszeleteket.
Tegyük rá a másik szelet kenyeret.
Ismételje meg a folyamatot a második szendvicsnél.
A szendvicseket félbevágjuk, és azonnal tálaljuk.