HIRDETŐ

Forrás: Believe_In_Me from Getty Images

A legjobb grillezett hús

A grillezett hús a klasszikus nyári étel, különösen ízletes, ha szabadban készül.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Hús Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 4 kanalak olaj Hozzáadott
  • 100 ml Szójaszósz Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Vágja közepes darabokra a húst, és tegye egy tálba. Adjon hozzá olajat, szójaszószt és apróra vágott fokhagymát. A hagymát vágja karikákra és szintén adja hozzá. Minden alaposan keverje össze, fedje le és hagyja pácolni legalább 2 órán keresztül, de a legjobb egész éjszaka.

2. Lépés

Válassza ki a húst a pácléből, és hagyja állni szobahőmérsékleten legalább 30 percig grillezés előtt.

3. Lépés

Melegítse elő a grillsütőt közepes magas hőmérsékletre. Helyezze a húst a grillre és süssön minden oldalán a hús vastagságától és a grill hőmérsékletétől függően.

4. Lépés

Az állatot a marinád maradványaival kenje meg grillezés közben. Amikor a hús kész, vegye ki a grillből és hagyja legalább 5 percig pihenni tálalás előtt.

5. Lépés

A húshoz grillezett zöldséget, krumplit vagy más köretet szolgálhat fel ízlése szerint. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új