HIRDETŐ

Forrás: -lvinst- from Getty Images

Almával töltött kacsa, sütőzacskóban sütve

Ez egy rendkívül zamatos étel, amely tökéletes a családi és ünnepi ebédekhez. Az illatos kacsa, amelyet lassan és egyenletlenül sütünk meg almával, felejthetetlen illatot ad a konyhának. Lent található a részletes recept.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Kacsa

  • 1 egész kacsa Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott

Töltelék

  • 4 Darab Almák Hozzáadott
  • 1 teáskanál Fahéj Hozzáadott
  • 1 kanál méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

Kacsa előkészítése. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kacsát, majd szórja meg sóval és borssal.

2. Lépés

Almák előkészítése. Mossa meg az almákat, vágja kockákra (nem kell meghámozni), majd keverje össze fahéjjal és mézzel.

3. Lépés

Kacsa töltelék. Töltsd fel a kacsát a kész almákkal.

4. Lépés

Sütés. Helyezze a kacsát sütőzacskóba és süssön 180 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 3 órán keresztül.

5. Lépés

Beadvány. Vegye ki a sült kacsát a sütőből, és melegen szolgálja fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1231 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Mascarpone

141 receptek

Reggeli

427 receptek

Brokkoli

71 receptek

Tojás

287 receptek

Szlovák

57 receptek

Ebéd

2588 receptek

Saláták

275 receptek