HIRDETŐ
Forrás: -lvinst- from Getty Images
Almával töltött kacsa, sütőzacskóban sütve
Ez egy rendkívül zamatos étel, amely tökéletes a családi és ünnepi ebédekhez. Az illatos kacsa, amelyet lassan és egyenletlenül sütünk meg almával, felejthetetlen illatot ad a konyhának. Lent található a részletes recept.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Kacsa
- 1 egész kacsa
- 2 teáskanál Só
- 1 teáskanál bors
Töltelék
- 4 Darab Almák
- 1 teáskanál Fahéj
- 1 kanál méz
HIRDETŐ
Eljárás
180 perc.
1. Lépés
Kacsa előkészítése. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kacsát, majd szórja meg sóval és borssal.
2. Lépés
Almák előkészítése. Mossa meg az almákat, vágja kockákra (nem kell meghámozni), majd keverje össze fahéjjal és mézzel.
3. Lépés
Kacsa töltelék. Töltsd fel a kacsát a kész almákkal.
4. Lépés
Sütés. Helyezze a kacsát sütőzacskóba és süssön 180 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 3 órán keresztül.
5. Lépés
Beadvány. Vegye ki a sült kacsát a sütőből, és melegen szolgálja fel.