HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/FMQDLenA26A3VwjkfXj7/670ca02d8d514f732549355559bdc2.jpeg)
Forrás: Rimma_Bondarenko from Canva
Avokádó leves
Az avokádókrémleves gyors, ízletes és egészséges étel.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 darab érett avokádó
- 1 szegfűszeg Fokhagyma
- 2 csészék Csirkeleves
- Citromlé
- 1⁄2 bögre Tejszínhab
- só és fekete bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Vágjuk félbe az avokádót, távolítsuk el a magját, és kanállal kanalazzuk ki a húsát. Tipp: válasszon szuperérett avokádót.
2. Lépés
Tegyük az avokádó húsát, a megtisztított és finomra vágott fokhagymagerezdeket, a citromlevet és a tejszínt egy turmixgépbe. Turmixoljuk simára.
3. Lépés
Öntsük a keveréket egy lábasba, adjuk hozzá a csirkealaplevet, és forraljuk fel.
4. Lépés
Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük a levest. Tálaljuk például korianderlevelekkel díszítve.