HIRDETŐ

Bográcsgulyás marhahúsból

Ízletes, lassan párolt hús rengeteg zöldséggel, megfelelő tartalmas ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1000 g marhaszarvasmarha Hozzáadott
  • 300 g füstölt szalonna Hozzáadott
  • 300 g Galambgomba vagy csiperkegomba Hozzáadott
  • 1 darab zeller Hozzáadott
  • 5 Darabok paradicsom Hozzáadott
  • 5 Darabok sárgarépa Hozzáadott
  • szóráshoz Petrezselyem Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • Marha fűszerezése Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • 500 ml paradicsompüré Hozzáadott
  • 1000 ml zöldségleves Hozzáadott
  • 200 ml vörösbor Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • őrölt paprika - édes Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

140 perc.
1. Lépés

A húst 5-6 nagyobb darabra osztjuk, megsózzuk és megfűszerezzük, hozzáadjuk a fazékhoz, amelyben felmelegítettük az olívaolajat, és hagyjuk a húst minden oldalán besűrűsödni, hogy kéreg alakuljon ki.

2. Lépés

Eközben tegyünk fel egy másik serpenyőbe kockára vágott szalonnát, néhány perc múlva adjuk hozzá a kockára vágott zellert a szalonnához, ha szükséges, adjunk hozzá egy kis olívaolajat.

3. Lépés

Az első húsos fazékhoz most hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, várunk egy percet, amíg üveges lesz, majd hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott sárgarépát, gombát és paradicsomot.

4. Lépés

Az első fazékba hozzáadjuk a második serpenyő tartalmát, keverjük össze és ízlés szerint adjunk hozzá fűszereket. Felöntjük húslevessel.

5. Lépés

Egy pillanat múlva hozzáadjuk a paradicsompürét, jól összekeverjük és felöntjük a vörösborral. Lefedjük a fedővel és kis lángon főzzük másfél-két órán át.

6. Lépés

A főzés végén ideális esetben húzott tagliatelle-t készítünk, amit sós vízben kb. 7 percig főzünk.

7. Lépés

Amikor a hús a mártással elkészült, kivesszük a húst és finom darabokra tépkedjük, amiket egy új serpenyőbe helyezünk és leöntünk a mártással, hozzáadjuk a tésztát. Jól összekeverjük, hogy a mártás beszívódjon a tésztába, és hagyjuk egy percig állni.

8. Lépés

Petrzselyemlevél darabokkal szolgáljuk fel. Jó étvágyat.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új