HIRDETŐ

Forrás: FB: VARIŠ, VARIM, VARÍME Alebo kto dá ten naj recept

Borsóleves hússal

Házi borsóleves krumplival és kolbásszal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 240 g Szárított borsó Hozzáadott
  • 3 l víz Hozzáadott
  • 2 db burgonya Hozzáadott
  • 300 g füstölt kolbász Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 1 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db babérlevél Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Az árpát legalább 4 órán át hideg vízben áztatjuk.

2. Lépés

Aztán szűrjük le a vizet és öntsünk 3l vizet a fazékba. Hozzuk főzésre a borsót. Így főzzük a borsót körülbelül 1 órán keresztül.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá a krumplit és a felvágott kolbászt.

4. Lépés

Finoman aprítjuk a hagymát, a répát kis darabokra vágjuk.

5. Lépés

Forrósítsunk fel olajat a serpenyőben, és pirítsunk rajta hagymát és sárgarépát.

6. Lépés

A pörkölt hagymát és répát hozzáadjuk a borsóleveshez, fűszerezzük babérlevéllel, sóval és borssal, és további néhány percig főzzük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új