HIRDETŐ

Forrás: amberto4ka from Getty Images

Borsóleves sárgarépával

A sárgarépás borsóleves finom leves, amely egyszerre egészséges és tápláló.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sárgaborsó Hozzáadott
  • 2 db Sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l Zöldségleves Hozzáadott
  • 2 EK Olívaolaj Hozzáadott
  • só és fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Pirított kenyér Hozzáadott
  • Szalonna vagy füstölt hús Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Kezdetben készítse elő az összes szükséges hozzávalót. Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát és a fokhagymát. Tisztítsa meg a sárgarépát, és vágja karikákra. Tisztítsa meg a borsót.

2. Lépés

Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát. Pároljuk őket, amíg a hagyma aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá a sárgarépát és a borsót, keverjük össze az egészet, és adjuk hozzá a zöldséglevest. Főzzük a levest körülbelül 25 percig.

4. Lépés

A borsólevest pirított kenyérrel és szalonnával vagy füstölt hússal tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új