HIRDETŐ
Forrás: amberto4ka from Getty Images
Borsóleves sárgarépával
A sárgarépás borsóleves finom leves, amely egyszerre egészséges és tápláló.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Sárgaborsó
- 2 db Sárgarépa
- 1 db The Onion
- 2 gerezd Fokhagyma
- 1 l Zöldségleves
- 2 EK Olívaolaj
- só és fekete bors ízlés szerint
- Pirított kenyér
- Szalonna vagy füstölt hús
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Kezdetben készítse elő az összes szükséges hozzávalót. Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát és a fokhagymát. Tisztítsa meg a sárgarépát, és vágja karikákra. Tisztítsa meg a borsót.
2. Lépés
Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát. Pároljuk őket, amíg a hagyma aranybarna nem lesz.
3. Lépés
Ezután adjuk hozzá a sárgarépát és a borsót, keverjük össze az egészet, és adjuk hozzá a zöldséglevest. Főzzük a levest körülbelül 25 percig.
4. Lépés
A borsólevest pirított kenyérrel és szalonnával vagy füstölt hússal tálaljuk.