HIRDETŐ

Forrás: Yuliya Furman from Canva

Bulgur zöldségekkel

Imádom ezt a receptet a növényi bulgurhoz. Egyszerű, gyors és egészséges étel, amely tele van ízzel és tápértékkel. Tökéletes gyors ebédnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csésze bulgur Hozzáadott
  • 2 csészék Húsleves Hozzáadott
  • 2 Kanálok Olívaolaj Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 2 szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Paprika Hozzáadott
  • 1 cukkini Hozzáadott
  • 1 db sárgarépa Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Öblítse le a bulgurt hideg víz alatt, és a csomagoláson található utasítás szerint hagyja megduzzadni a húslevesben. Ez fontos, a bulgurnak puhának, de nem pépesnek kell maradnia.

2. Lépés

Közben melegítse fel az olívaolajat egy serpenyőben, és közepes lángon pirítsa aranyszínűre a hagymát és a fokhagymát.

3. Lépés

Adja hozzá a többi zöldséget (paprika, cukkini, sárgarépa) a serpenyőbe, és süsse, amíg a zöldségek megpuhulnak. Ügyeljünk arra, hogy a zöldségek ropogósak maradjanak, nem szabad teljesen puhára főzni őket.

4. Lépés

Öblítse le még egyszer a bulgurt, és adja a serpenyőbe a zöldségekkel együtt. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

5. Lépés

Hagyja az egészet 5 percig alacsony lángon főni, hogy az ízek összeérjenek.

6. Lépés

A bulgurt a tányérra szórjuk a petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek