HIRDETŐ
Forrás: EzumeImages from Getty Images
Burgonya savanyú káposztával
Hagyományos étel, amely különösen népszerű a téli hónapokban.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Fő összetevők
- 500 g krumpli
- 500 g savanyú káposzta
- 2 db kolbász
Fűszerek és olaj
- 2 tk Só
- 1 tk Fekete bors
- 2 EK olaj
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Hámozza meg a krumplit és főzze meg sós vízben. A főzés után szűrjük le.
2. Lépés
Tegye a savanyú káposztát egy fazékba, adjon hozzá vizet és főzze, amíg meg nem puhul.
3. Lépés
Szeletelje fel a kolbászt kerekekre és süsse meg olajban, amíg jól meg nem sül.
4. Lépés
Keverje össze a burgonyát, a savanyú káposztát és a kolbászt egy fazékban. Adjon hozzá sót és borsot ízlés szerint, majd alaposan keverje össze.
5. Lépés
Szolgálja fel melegen. Jó étvágyat!