HIRDETŐ

Forrás: pixelshot from Canva

Burgonyapüré borsóval

Ez egy egyszerű étel, amely tökéletes köretként főétkezésekhez vagy gyors vacsorához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Burgonya Hozzáadott
  • 1 csésze Fagyasztott borsó Hozzáadott
  • 2 szeletek Vaj Hozzáadott
  • 12 csészék Tej Hozzáadott
  • 1 kanál Sók Hozzáadott
  • 12 kanalak őrölt paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

Az első lépésben tisztítsa meg a burgonyát, és vágja kisebb darabokra. Tegyük a burgonyát egy fazék vízbe, és főzzük körülbelül 15 percig.

2. Lépés

Közben, amíg a burgonya fő, készítse elő a borsót. A fagyasztott borsó kényelmes, mert nem kell klasszikus módon blansírozni. Egyszerűen csak tegye egy tál meleg vízbe, és hagyja állni körülbelül 10 percig.

3. Lépés

Amikor a burgonya megpuhult, lecsepegtetjük, és félretesszük. Dobjuk a vajat a fazékba, adjuk hozzá a tejet, és pürésítsük.

4. Lépés

Amikor a zabkása elkészült, adjuk hozzá a borsót, és keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek