HIRDETŐ

Forrás: pixelshot from Canva

Burgonyapüré borsóval

Ez egy egyszerű étel, amely tökéletes köretként főétkezésekhez vagy gyors vacsorához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Burgonya Hozzáadott
  • 1 csésze Fagyasztott borsó Hozzáadott
  • 2 szeletek Vaj Hozzáadott
  • 12 csészék Tej Hozzáadott
  • 1 kanál Sók Hozzáadott
  • 12 kanalak őrölt paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

Az első lépésben tisztítsa meg a burgonyát, és vágja kisebb darabokra. Tegyük a burgonyát egy fazék vízbe, és főzzük körülbelül 15 percig.

2. Lépés

Közben, amíg a burgonya fő, készítse elő a borsót. A fagyasztott borsó kényelmes, mert nem kell klasszikus módon blansírozni. Egyszerűen csak tegye egy tál meleg vízbe, és hagyja állni körülbelül 10 percig.

3. Lépés

Amikor a burgonya megpuhult, lecsepegtetjük, és félretesszük. Dobjuk a vajat a fazékba, adjuk hozzá a tejet, és pürésítsük.

4. Lépés

Amikor a zabkása elkészült, adjuk hozzá a borsót, és keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új