HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: KavindaF

Búzadarabocskák

Ízletes és egészséges búzadarabocskák, amelyek ideális választás vegetáriánusok számára, de azok számára is, akik valami mást szeretnének, mint a hagyományos húsdarabocskák.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Fő összetevők

  • 200 g Hajdina Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db Kukorica Hozzáadott
  • 2 db tojás Hozzáadott
  • 150 g zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 tk őrölt édes paprika Hozzáadott
  • 1 tk Majoránna Hozzáadott

A serpenyőbe

  • 2 EK növényi olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A búzapehelyet meleg vízben átmossuk és megduzzadni hagyjuk.

2. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd aprítjuk fel őket.

3. Lépés

Felverjük a tojásokat és összekeverjük a zsemlemorzsával, őrölt édes paprikával és majorannával.

4. Lépés

Összekeverjük az összes hozzávalót, kialakítjuk a fasírtot és mindkét oldalát aranybarnára sütjük a serpenyőben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új