HIRDETŐ
Forrás: Pixabay: KavindaF
Búzadarabocskák
Ízletes és egészséges búzadarabocskák, amelyek ideális választás vegetáriánusok számára, de azok számára is, akik valami mást szeretnének, mint a hagyományos húsdarabocskák.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Fő összetevők
- 200 g Hajdina
- 1 db The Onion
- 2 db gerezd fokhagyma
- 1 db Kukorica
- 2 db tojás
- 150 g zsemlemorzsa
- 1 tk őrölt édes paprika
- 1 tk Majoránna
A serpenyőbe
- 2 EK növényi olaj
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
A búzapehelyet meleg vízben átmossuk és megduzzadni hagyjuk.
2. Lépés
Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd aprítjuk fel őket.
3. Lépés
Felverjük a tojásokat és összekeverjük a zsemlemorzsával, őrölt édes paprikával és majorannával.
4. Lépés
Összekeverjük az összes hozzávalót, kialakítjuk a fasírtot és mindkét oldalát aranybarnára sütjük a serpenyőben.