HIRDETŐ

Forrás: canva

Coleslaw salata

Frissítő, könnyű és ízletes - pont ezek jellemezték a coleslaw salátámat, amit nemrégiben készítettem el.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Közepes fej káposzta Hozzáadott
  • 2 répa Hozzáadott
  • 1 hagyma Hozzáadott
  • 150 ml majonéz Hozzáadott
  • 1 evőkanál citromlé Hozzáadott
  • 1 teáskanál cukor Hozzáadott
  • só, bors az ízesítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A káposztát, a hagymát és a répákat vékony csíkokra vágjuk. Az egységes textúra elérése érdekében javaslom, hogy használj egy jó minőségű zöldségreszelőt.

2. Lépés

Egy nagy tálban keverjük össze a majonézt, a citromlevet és a cukrot. Kóstold meg, és ízlés szerint szórd bele a sót és a borsot. Ha szeretsz kísérletezni, akkor néhány csepp ecetet vagy mustárt is adhatsz hozzá.

3. Lépés

Most jön a trükkös rész: a zöldségeket és a majonézes keveréket össze kell dolgoznunk. Egységes eloszlás érdekében ajánlom, hogy használjunk egy nagy kanalat vagy fakanalat.

4. Lépés

A salátát letakarjuk és legalább egy órán át hűtőben pihentetjük. Így az ízek jobban összeérnek, és a saláta még finomabb lesz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új