Forrás: brebca from Getty Images
Cseresznyés pudingos torta
Ez a finom cseresznyés pudingos torta ideális választás azok számára, akik szeretik az édes desszerteket. Finom, ízletes és könnyen elkészíthető. A friss cseresznye és a krémes puding töltelék kombinációja garantáltan ízleni fog.
Hozzávalók
Gyakran
- 200 g önserkentő liszt
- 100 g vaj
- 50 g cukor
- 1 db tojás
- 1 teáskanál sütőpor
Tartalom
- 500 g Cseresznyék
- 2 Csomagok vaníliapuding
- 500 ml tej
- 2 EK cukor
Eljárás
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. Tészta: Egy tálban keverje össze a lisztet sütőporral, adjon hozzá vajat, cukrot és tojást. Keverje össze az összetevőket és gyúrja össze a tésztát.
Gyakran nyújtsa ki és helyezze át a kikent tortaformába. Kenje el az egész felületen és a széleken.
Tartalom: Mossa meg a cseresznyét, magozza ki.
Főzd meg a pudingot a csomagoláson lévő utasítás szerint tejjel, adj hozzá cukrot.
Rakja a meggyet a tésztára, és öntse le pudinggal.
Sütse a tortát a sütőben körülbelül 45 percig.
Hagyja a tortát kihűlni, majd megszórhatja porcukorral.