HIRDETŐ

Forrás: brebca from Getty Images

Cseresznyés pudingos torta

Ez a finom cseresznyés pudingos torta ideális választás azok számára, akik szeretik az édes desszerteket. Finom, ízletes és könnyen elkészíthető. A friss cseresznye és a krémes puding töltelék kombinációja garantáltan ízleni fog.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Gyakran

  • 200 g önserkentő liszt Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 50 g cukor Hozzáadott
  • 1 db tojás Hozzáadott
  • 1 teáskanál sütőpor Hozzáadott

Tartalom

  • 500 g Cseresznyék Hozzáadott
  • 2 Csomagok vaníliapuding Hozzáadott
  • 500 ml tej Hozzáadott
  • 2 EK cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

105 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. Tészta: Egy tálban keverje össze a lisztet sütőporral, adjon hozzá vajat, cukrot és tojást. Keverje össze az összetevőket és gyúrja össze a tésztát.

2. Lépés

Gyakran nyújtsa ki és helyezze át a kikent tortaformába. Kenje el az egész felületen és a széleken.

3. Lépés

Tartalom: Mossa meg a cseresznyét, magozza ki.

4. Lépés

Főzd meg a pudingot a csomagoláson lévő utasítás szerint tejjel, adj hozzá cukrot.

5. Lépés

Rakja a meggyet a tésztára, és öntse le pudinggal.

6. Lépés

Sütse a tortát a sütőben körülbelül 45 percig.

7. Lépés

Hagyja a tortát kihűlni, majd megszórhatja porcukorral.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új