HIRDETŐ

Forrás: lenazap from Getty Images Signature

Csicseriborsó leves

Tápláló és ízletes leves, amely könnyen elkészíthető. A csicseriborsó gazdag fehérjében és rostban, így ez a leves tökéletesen laktat majd.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Fő összetevők

  • 200 g csicseriborsó Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db Fokhagyma gerezd Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
  • 2 EK növényi olaj Hozzáadott

Fűszerek és gyógynövények

  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 tk Majoránna Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Áztassa a csicseriborsót éjszakára vízbe.

2. Lépés

Hámozza meg és vágja apróra a hagymát, a répát és a fokhagymát.

3. Lépés

Melegítse fel az olajat a serpenyőben, és adjon hozzá apróra vágott zöldséget. Pörkölje, amíg a zöldség kissé aranybarnává nem válik.

4. Lépés

Adja hozzá a beáztatott és leöblített csicseriborsót a serpenyőbe és keverje össze.

5. Lépés

Öntse le minden vizet, és adjon hozzá sót, borsot és majorannát.

6. Lépés

Hagyja a levest közepes lángon főni körülbelül 30 percig, vagy amíg a csicseriborsó meg nem puhul.

7. Lépés

Hagyja pár percig állni a levest tálalás előtt. Tálalja melegen, petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új