HIRDETŐ

Forrás: lenazap from Getty Images Signature

Csicseriborsó leves

Tápláló és ízletes leves, amely könnyen elkészíthető. A csicseriborsó gazdag fehérjében és rostban, így ez a leves tökéletesen laktat majd.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Fő összetevők

  • 200 g csicseriborsó Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db Fokhagyma gerezd Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
  • 2 EK növényi olaj Hozzáadott

Fűszerek és gyógynövények

  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 tk Majoránna Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Áztassa a csicseriborsót éjszakára vízbe.

2. Lépés

Hámozza meg és vágja apróra a hagymát, a répát és a fokhagymát.

3. Lépés

Melegítse fel az olajat a serpenyőben, és adjon hozzá apróra vágott zöldséget. Pörkölje, amíg a zöldség kissé aranybarnává nem válik.

4. Lépés

Adja hozzá a beáztatott és leöblített csicseriborsót a serpenyőbe és keverje össze.

5. Lépés

Öntse le minden vizet, és adjon hozzá sót, borsot és majorannát.

6. Lépés

Hagyja a levest közepes lángon főni körülbelül 30 percig, vagy amíg a csicseriborsó meg nem puhul.

7. Lépés

Hagyja pár percig állni a levest tálalás előtt. Tálalja melegen, petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

483 receptek

Mascarpone

131 receptek

Desszert

1887 receptek

Húsételek

1195 receptek

Apple

346 receptek

Gyors ételek

2029 receptek

Sütemények

826 receptek

Banán

104 receptek

Ebéd

2496 receptek