HIRDETŐ

Csípős kínai tészta

Ez egy hagyományos Kínai tésztarecept. Figyelem, a Kínai fűszerekkel óvatosan bánjunk, mert nagyon erősek!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 600 Zöldségkeverék Hozzáadott
  • 2 EK Olaj Hozzáadott
  • 5 EK Méz Hozzáadott
  • Szezám Hozzáadott
  • egy kicsit öntözővíz Hozzáadott
  • Ginger Hozzáadott
  • 5 féle kínai fűszer Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • chili paprika Hozzáadott
  • üveg tészta Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először tegyen olajat a serpenyőbe, majd adjon hozzá mézet. Hagyja egy kicsit, majd szórja meg bőven szezámmaggal.

2. Lépés

Adj hozzá zöldséget ehhez az alaphoz.

3. Lépés

Öntözz le egy kicsit vízzel, és hagyd fedett állapotban alacsony lángon párolni.

4. Lépés

Amikor a zöldség kész van, hagyd hogy a víz a minimumra párologjon és ízesítsd ízlés szerint (fokhagyma, só, bors stb)

5. Lépés

Óvatosan a kínai fűszerekkel - erőteljesek.

6. Lépés

Az eredmény íze édes-sós legyen, néha adok hozzá chillit 😊

7. Lépés

Készítsd el a tésztaféléket vízben - tényleg csak egy pillanat, szóval figyelj.

8. Lépés

Ezután szűrd le őket (szoktam 3/4-ét picit aprítani) Nem szükséges, de nekem így könnyebb összekeverni, jobban összeáll :)

9. Lépés

Ezután adjuk hozzá a metélthetőt a zöldségkeverékhez, alaposan keverjük össze és közepes lángon kissé pirítsuk meg.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új