HIRDETŐ

Forrás: ivanmateev from Getty Images Signature

Csirke ananászos kínai módra

Az ananászos csirke kínai módra az édes és savanyú íz különleges kombinációja, amely különleges kontrasztot teremt. Ez az egyik kedvenc gyors és egyszerű ételem.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirke Hozzáadott
  • 200 g Konzerv ananász Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 kanalak szójaszósz Hozzáadott
  • 2 kanalak Kukoricakeményítő Hozzáadott
  • 1 Kanál ananászlé Hozzáadott
  • 1 kanál őrölt paprika Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Vágja a csirkét darabokra. Ha sütés előtt kukoricakeményítőbe pácolod ananászlével vagy sóval és borssal, ropogós réteget kapsz, amely teljesen új dimenziót ad az ételnek.

2. Lépés

A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Adjuk hozzá a csirkedarabokat, és addig pirítsuk, amíg a hús át nem sül.

3. Lépés

Adjuk hozzá a darabokra vágott ananászt a serpenyőbe. Ha ananászkonzervet használ, akkor előtte öblítse le alaposan, hogy eltávolítsa a tartósítószert.

4. Lépés

Adjuk hozzá a szójaszószt, a kukoricakeményítőt, az őrölt paprikát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új