HIRDETŐ
Csirke káposztával
Recept a finom sült csirkecombból, amit párolt fejes káposztával szolgálnak fel.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Csirkecomb
- 4 Darabok csirkecomb
- 2 kanalak olaj
- 1 teáskanál Só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
Fejes káposzta
- 1 darab fejes káposzta
- 1 teáskanál Só
- 1 TK őrölt fekete bors
- 1 Kanál olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
Mossza meg a csirkecombokat, szárítsa meg és sózza meg minden oldalról. Ezután helyezze őket a tepsibe és csepegtessen rájuk olajat. Sütse 200°C-ra előmelegített sütőben körülbelül 60 percig, amíg a combok szép aranysárgák és a hús puha.
2. Lépés
Míg a csirkecombok sülnek, készítse elő a fejes káposztát. Öblítse le a káposztát, távolítsa el a külső leveleket és vágja vékony csíkokra.
3. Lépés
Öntsön olívaolajat a fazékba, adjon hozzá aprított káposztát, sót és borsot. Párolja a káposztát mérsékelt tűzön 20-30 percig, amíg megpuhul, vagy amíg kész állapota az Ön ízlésének megfelel.
4. Lépés
Tálalja a csirkecombokat fejes káposztával. Jó étvágyat!