HIRDETŐ
Forrás: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Csirkecomb savanyú káposztával és burgonyával
Hagyományos szlovák recept, amely minden gourmet ízlését kielégíti. Csirkecomb sütünk savanyú káposztán, és burgonyával tálaljuk.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Csirkecomb
- 4 db Csirkecombok
- 2 teáskanál Só
- 1 teáskanál Fekete bors
Savanyú káposzta
- 500 g savanyú káposzta
Burgonyák
- 800 g Burgonya
- 1 teáskanál Só
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. Sózza meg, fűszerezze meg a csirkecombokat.
2. Lépés
Tegye a savanyú káposztát a kikent tepsibe, és rá helyezze a csirkecombot. Együtt sütjük 45 percig.
3. Lépés
Amíg a hús sül, hámozzuk meg a krumplit, vágjuk kockákra és sózzuk meg.
4. Lépés
45 perc után vegye ki a tepsit a sütőből, és adja hozzá a csirkecombokhoz.
5. Lépés
Helyezze vissza a tepsit a sütőbe, és süssön további 40 percig.
6. Lépés
A burgonyát külön is meg lehet főzni edényben, és hússal tálalni.