HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Csirkecomb savanyú káposztával és burgonyával

Hagyományos szlovák recept, amely minden gourmet ízlését kielégíti. Csirkecomb sütünk savanyú káposztán, és burgonyával tálaljuk.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Csirkecomb

  • 4 db Csirkecombok Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál Fekete bors Hozzáadott

Savanyú káposzta

  • 500 g savanyú káposzta Hozzáadott

Burgonyák

  • 800 g Burgonya Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. Sózza meg, fűszerezze meg a csirkecombokat.

2. Lépés

Tegye a savanyú káposztát a kikent tepsibe, és rá helyezze a csirkecombot. Együtt sütjük 45 percig.

3. Lépés

Amíg a hús sül, hámozzuk meg a krumplit, vágjuk kockákra és sózzuk meg.

4. Lépés

45 perc után vegye ki a tepsit a sütőből, és adja hozzá a csirkecombokhoz.

5. Lépés

Helyezze vissza a tepsit a sütőbe, és süssön további 40 percig.

6. Lépés

A burgonyát külön is meg lehet főzni edényben, és hússal tálalni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új