Csirkehúsos lasagne
Hagyományos lasagne, de darált hús helyett csirkehúsdarabokat tartalmaz.
Hozzávalók
Mártás
- 2 db hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 500 g Csirkehús
- 400 g paradicsomszósz
- 1 EK Száraz gyógynövények
- 1⁄2 teáskanál só és bors
Lasagne
- 9 levelek lasagne
- 200 g mozzarella
- 50 g parmezán
Eljárás
Vágja fel a hagymát és a fokhagymát, majd pirítsa meg őket aranybarnára a serpenyőben.
Adj hozzá aprított csirkehúst és pirítsd meg, amíg teljesen meg nem fő.
Adjunk hozzá paradicsomszószt, szárított fűszereket, sót és borsot. Főzzük 20 percig.
Tegyen a tepsibe egy negyed adag szószból. erre helyezzen 3 lasagne lemezt, majd újabb adag szószt és szórja meg mozzarellával. Ismételje meg a rétegezést, amíg az összes hozzávaló elfogy. Az utolsó rétegnek a szósznak és a sajtnak kell lennie.
Sütjük előmelegített 180 fokos sütőben 30 percig. Ezután szórjuk meg parmezánnal, és süssük további 10 percig, vagy amíg a sajt el nem olvad és aranybarnává nem válik.
Hagyja, hogy a lasagne kicsit hűljön le tálalás előtt.