HIRDETŐ

Csokoládé máz savanyú tejszínből

Ez a máz gazdag csokoládé ízben és tökéletesen kiegészíti a süteményeket, muffinokat vagy tortákat. A recept nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 200 g keserédes csokoládé Hozzáadott
  • 200 ml Tejföl Hozzáadott
  • 50 g Porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Aprítsuk fel a keserű csokoládét kis darabokra.

2. Lépés

Vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben lassan olvaszd fel a csokoládét.

3. Lépés

A megolvasztott csokoládéhoz adjunk hozzá savanyú tejszínt, és keverjük, amíg el nem keveredik.

4. Lépés

Hozzáadjuk a porcukrot és simára keverjük.

5. Lépés

Hagyjuk a cukormázat kihűlni, hogy besűrűsödjön.

6. Lépés

A csokoládé mázat ezután felviheti a péksüteményekre.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új