HIRDETŐ

Csokoládé máz savanyú tejszínből

Ez a máz gazdag csokoládé ízben és tökéletesen kiegészíti a süteményeket, muffinokat vagy tortákat. A recept nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 200 g keserédes csokoládé Hozzáadott
  • 200 ml Tejföl Hozzáadott
  • 50 g Porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Aprítsuk fel a keserű csokoládét kis darabokra.

2. Lépés

Vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben lassan olvaszd fel a csokoládét.

3. Lépés

A megolvasztott csokoládéhoz adjunk hozzá savanyú tejszínt, és keverjük, amíg el nem keveredik.

4. Lépés

Hozzáadjuk a porcukrot és simára keverjük.

5. Lépés

Hagyjuk a cukormázat kihűlni, hogy besűrűsödjön.

6. Lépés

A csokoládé mázat ezután felviheti a péksüteményekre.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek