HIRDETŐ

Forrás: LauriPatterson from Getty Images Signature

Csokoládés diós torta liszt nélkül

Ez a torta tökéletes megoldás mindazok számára, akik glutén intoleranciával küzdenek. Tele van ízzel, és senki se mondaná, hogy nincs benne liszt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12
  • 200 g darált diófélék Hozzáadott
  • 200 g Sötét csokoládé Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 4 db Tojás Hozzáadott
  • 150 g cukor Hozzáadott
  • 1 tk sütőpor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Megolvasztjuk a csokoládét vajjal a gőzfürdőben.

2. Lépés

Verezzük fel a tojásokat cukorral habosra.

3. Lépés

Keverjük össze a diót a sütőporral.

4. Lépés

Adjuk hozzá az olvasztott csokoládét a tojásokhoz és keverjük össze.

5. Lépés

Ezután adjuk hozzá a diókat és alaposan keverjük el.

6. Lépés

A tésztát formába öntjük és kb. 40 percig sütjük egy 180 °C-ra előmelegített sütőben.

7. Lépés

A tortát hűtés után meglocsolhatjuk csokoládéval és díszíthetjük dióval.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új