HIRDETŐ

Csülök Pékné módra: a hagyományos ízek találkozása

Hagyományos, de nagyszerűen ízletes étel, amelynek elkészítése és fogyasztása igazi gasztronómiai élményt nyújt. A csülök ropogós, a burgonya pedig puha és lágy, miközben a hagymás-paprikás íz a tökéletesen illatos és ízes kiegészítője az ételnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks csülök Hozzáadott
  • 4 ks burgonya Hozzáadott
  • 2 Fej nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál Paprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 Csésze húsleves Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A csülköt alaposan mossuk és sózzuk be.

2. Lépés

A burgonyákat meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk.

3. Lépés

A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.

4. Lépés

Az olajat egy nagy lábasban felmelegítjük, és beleteszünk 2 evőkanál hagymát és 2-3 gerezd fokhagymát.

5. Lépés

Hozzáadjuk a paprikát és a lisztet, és összekeverjük.

6. Lépés

Adjuk hozzá a csülköt és a burgonyát, és öntsünk rá 1 csésze húslevest.

7. Lépés

Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

8. Lépés

Fedjük le és főzzük alacsony hőfokon 1,5-2 órán keresztül, amíg a csülök és a burgonya puha lesz.

9. Lépés

Tálaljuk melegen, kenyérrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új