HIRDETŐ

Cukkini tocsni

A cukkini tocsni egy ízletes és egészséges alternatíva a hagyományos húsos változattal szemben. Könnyű elkészíteni, tápláló és laktató, így tökéletes választás akár reggelire, ebédre, vagy vacsorára is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 nagy cukkini Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál aprított petrezselyem Hozzáadott
  • 3 evőkanál reszelt sajt Hozzáadott
  • Só és bors a ízlés szerint Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Mossuk le alaposan a cukkiniket, majd reszeljük le a héjukat és a belsejét egy nagy tálba.

2. Lépés

Sózzuk a cukkinit, és hagyjuk állni 10 percig, hogy kiváltsa a nedvességet. Tegyük bele a fokhagymát, a petrezselymet, a reszelt sajtot, a tojást és a zsemlemorzsát. Alaposan keverjük össze.

3. Lépés

Formázzunk a masszából kisebb gombócokat, majd lapítsuk le őket.

4. Lépés

Tegyünk egy serpenyőbe néhány evőkanálnyi olajat, és hevítsük fel. Süssük a cukkinitocsnit mindkét oldalán aranysárgára.

5. Lépés

Szolgáljuk fel azonnal a cukkinitocsnit, friss zöldségekkel és joghurttal kiegészülve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új