HIRDETŐ

Diétás zöldborsófőzelék

Ez a recept egy egészséges és ízletes diétás zöldborsófőzelék elkészítését írja le. A zöldborsó remek forrása a rostoknak és fehérjéknek, így a diétába tökéletesen beilleszthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g zöldborsó Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 800 ml zöldségleves Hozzáadott
  • 200 g natur joghurt Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A hagymát és a fokhagymát apró darabokra vágjuk.

2. Lépés

Egy nagy lábasban felmelegítjük az olívaolajat, majd hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát és a köményt.

3. Lépés

Amikor a hagyma üvegesre párolódott, hozzáadjuk a zöldborsót.

4. Lépés

Öntsük hozzá a zöldséglevest, majd fedő alatt főzzük 15-20 percig, amíg a borsó megpuhul.

5. Lépés

Egy kis tálban keverjük össze a natúr joghurtot a liszttel, majd öntsük a lábasba, és keverjük jól össze.

6. Lépés

Főzzük további 5 percig, majd tálaljuk forrón.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új