HIRDETŐ

Forrás: 5PH from Getty Images

Ecetes torma

Az ecetes torma egy ízletes és egészséges étel, mely tradicionális magyar fogás. Kitűnő kiegészítője lehet bármely húsételnek, különösen a sült húsoknak. A torma erős íze és az ecet savanykás hatása egyedülálló ízkombinációt eredményez. Egyszerű előkészíteni és gyorsan elkészíthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g friss torma Hozzáadott
  • 5 ek cukor Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 100 ml ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A tormát meghámozzuk és lereszeljük egy finom reszelőn.

2. Lépés

Hozzáadjuk a cukrot, a sót és az ecetet, majd jól összekeverjük.

3. Lépés

Hagyjuk állni 10 percet, hogy az ízek jól összeérjenek.

4. Lépés

Tisztán és hűvös helyen tároljuk, lehetőleg üveg edényben.

5. Lépés

Tálalás előtt egy kis idővel vegyük ki a hűtőből, hogy szobahőmérsékletű legyen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új