HIRDETŐ

Forrás: bhofack2 from Getty Images

Édes és fűszeres tökmag

Pörkölt tökmag, amely önmagában vagy például joghurtban is fogyasztható.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csésze Tökmag Hozzáadott
  • 2 Kanálok méz Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
  • 1 Kanál vanília kivonat Hozzáadott
  • 12 kanalak Fahéj Hozzáadott
  • Egy csipet szerecsendió Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Közben egy tálban keverjük össze a tökmagot, a mézet, a sót, a vaníliakivonatot, a fahéjat és a szerecsendiót, amíg az összes magot jól bevonja.

2. Lépés

A magokat egyenletesen terítsük szét egy sütőpapírral bélelt tepsiben. Süssük kb. 20 percig, amíg a magok szép aranyszínűvé válnak. De nagyon figyeljünk rájuk, nehogy megégjenek.

3. Lépés

A végén hagyja kihűlni őket. Önmagában is fogyasztható gyors nassolnivalóként, de joghurtra vagy zabkására is szórhatjuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új