HIRDETŐ

Forrás: arfo from Getty Images

Egészben sült sertésnyak sörben

A sült sertésnyak az egyik legfinomabb sertéshús. Egészben, sörben készítve, szaftos, puha és tele ízekkel. Mindez beburkolva egy gyönyörű aranybarna kéregben, amely a sörben kialakul.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 1 db Egész csirke Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 4 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db sör Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A szalonnát öblítjük és szárítjuk. Ezután mindkét oldalán sózzuk és fűszerezzük.

2. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd szeleteljük fel őket.

3. Lépés

Egy serpenyőben hevítünk egy kevés olajat, és mindkét oldalán megpirítjuk a karajt, hogy szép kérgű legyen rajta.

4. Lépés

A kolbászt kivesszük a serpenyőből és beletesszük a tepsibe. Hozzáadjuk a felvágott hagymát és fokhagymát, majd leöntjük sörrel.

5. Lépés

A tepsit 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, és körülbelül két órán át sütjük. Sütés közben az időnként megöntözzük az alatta gyűlő levessel.

6. Lépés

Az elkészült tarját kivesszük a sütőből, hagyjuk egy kicsit pihenni, majd felvágjuk és felszolgáljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új