HIRDETŐ

Egészséges kuszkusz saláta

Ez a könnyű, frissítő saláta tökéletes előételnek vagy mellékételként. A kuszkusz alapú saláta elképesztően egészséges és tele van tápanyagokkal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csésze kuszkusz Hozzáadott
  • 1 Csésze forró víz Hozzáadott
  • 12 teáskanál Hozzáadott
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj Hozzáadott
  • 14 Csésze citromlé Hozzáadott
  • 14 Csésze korianderlevél, apróra vágva Hozzáadott
  • 14 Csésze petrezselyemlevél, apróra vágva Hozzáadott
  • 14 Csésze mentalevél, apróra vágva Hozzáadott
  • 12 Csésze finomra aprított paradicsom Hozzáadott
  • 12 Csésze finomra aprított uborka Hozzáadott
  • 14 Csésze finomra aprított lilahagyma Hozzáadott
  • 14 Csésze pirított mogyoró Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Öntsük a kuszkuszt egy nagyobb tálba, majd adjuk hozzá a forró vizet és a sót. Jól keverjük össze, majd fedjük le a tálát, és hagyjuk állni kb. 10 percig, amíg a kuszkusz felfújódik.

2. Lépés

Amikor a kuszkusz készen van, adjunk hozzá az olívaolajat és a citromlevet. Keverjük össze alaposan.

3. Lépés

Adjuk hozzá a korianderlevél, petrezselyemlevél, mentalevél, apróra vágott paradicsomot, uborkát és lilahagymát. Keverjük össze a salátát.

4. Lépés

Pirítsuk meg a mogyorót serpenyőben, majd szórjuk rá a salátára.

5. Lépés

Alaposan keverjük össze az összetevőket, majd hagyjuk állni legalább 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.

6. Lépés

Tálaljuk friss kenyérrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új