HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: pepperlola

Egyszerű mustáros főtt tojás

A mustár csípőssége a főtt tojás gazdagságával keveredve nem más, mint kulináris varázslat.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Nagy tojások Hozzáadott
  • 14 csésze Mustár Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • Egy kis kurkuma por a szín érdekében Hozzáadott
  • Egy csipetnyi őrölt fekete bors Hozzáadott
  • friss petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Kezdje a tojások főzésével, ez egy alapvető lépés, amely szerintem friss, szobahőmérsékletű tojásokkal működik a legjobban. Ha a forró vízhez egy csipet sót adunk, megakadályozhatjuk, hogy a tojások megrepedjenek, ez egy hasznos trükk, amit a kulináris utazásom során tanultam.

2. Lépés

Miután megfőtt, hámozza meg a tojásokat, és tegye félre őket egy pillanatra. Vegyünk egy közepes méretű keverőtálat, és keverjük össze a mustárt, a sót, a kurkumát és a fekete borsot. Jól keverd össze, hogy homogén keveréket kapj, ezeknek a kevert ízeknek a fokozása csodás, egy tipp saját tapasztalatomból!

3. Lépés

Most minden tojást alaposan kenje be a mustáros keverékkel. Ne siessünk, mert szeretnénk, ha a tojás minden egyes centimétere bőségesen beborítaná a mustárt, ami extra mustáros ízt ad.

4. Lépés

Íme egy alapvető trükk! Hagyja a bevont tojásokat 10-15 percig állni. Ez lehetővé teszi, hogy a mustár íze beszivárogjon a tojásokba, növelve a csípősséget.

5. Lépés

Tálaláskor vágja félbe a tojásokat, díszítse friss petrezselyemmel, számtalan konyhai vállalkozásom eleganciájával. Élvezze előételként, vagy párosítsa salátával egy könnyű ebédhez.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek