HIRDETŐ
Epres túrós süti sütés nélkül

Epres túrós süti sütés nélkül

A cheesecake-eket leggyakrabban sütöm. De kipróbáltam egy sütés nélkülit is eperrel, egészségesebb verzióban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Alap

  • 80 g Kevert zabpehely Hozzáadott
  • 25 g Kókuszliszt Hozzáadott
  • 15 g reszelt kókusz Hozzáadott
  • 20 g Nem szükséges vanília fehérje Hozzáadott
  • 50 ml víz Hozzáadott
  • 30 g Nem szükséges használni a keverék áfonyát egy kis vízzel Hozzáadott
  • 10 g Méz Hozzáadott
  • 20 g Kókuszolaj Hozzáadott

Eper rész

  • 350 g Hagyja kiolvasztani a fagyasztott szamócát Hozzáadott
  • 12 csomagok Eper pudingpor Hozzáadott
  • 10 g Méz édesítőszer Hozzáadott

Krém

  • 500 g Finom túró Hozzáadott
  • 40 g A szamócafehérjét cserélje le édesítőszerre Hozzáadott
  • 10 g cukor/méz Hozzáadott
  • Lapos zselatin Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Összekeverjük az alap hozzávalóit, majd belepréseljük egy sütőpapírral kibélelt kerek formába (20cm).

2. Lépés

Az eper pudingport az eperlében keverjük össze. Az epret mixerezzük össze és főzzük a pudingporral és mézzel. Főzzük amíg besűrűsödik.

3. Lépés

A túrót, fehérjét és mézet összekeverjük. A zselatint az utasítás szerint készítjük el – a lapokat 10 percre beáztatjuk 6 evőkanál vízbe. Ezután megmelegítjük a láng felett és keverjük, amíg a zselatin fel nem olvad (nem főzzük!). Hozzáadunk 2 evőkanál krémet a zselatinhoz és összekeverjük. Ezt a keveréket hozzáadjuk a krémhez. A krém felét a tortalapra tesszük.

4. Lépés

A második felében 2 evőkanál eperkeveréket adunk, és az első részhez adjuk a krémet.

5. Lépés

A maradék eperkeveréket a torta tetejére kenjük. A készült sajttortát hagyjuk megdermedni a hűtőben éjszakára.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új