HIRDETŐ

Erőteljes Piros Pesto édes paradicsomokkal

A \Piros Pesto\ egy erőteljes, ízletes és sokoldalú olasz tésztaszósz, melyet a hagyományos zöld pesto édes paradicsomokkal és paprikával való kiegészítésével készítünk el. Próbálja ki most ezt a gyors és egyszerű receptet, és adja hozzá a szakácskönyv-szerelvényeihez!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 50 Gram dió Hozzáadott
  • 200 Gram zöld kaliforniai paprika Hozzáadott
  • 200 Gram édes cherry paradicsom Hozzáadott
  • 1 nagy fokhagymagerezd Hozzáadott
  • 50 Gram friss bazsalikom Hozzáadott
  • 100 Gram parmezán sajt Hozzáadott
  • 150 ml extra szűz olívaolaj Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Keverőedényébe tegye bele a diót, a kaliforniai paprikát, a cherry paradicsomot, a bazsalikomot, a fokhagymát és a parmezán sajtot.

2. Lépés

Pürésítse a hozzávalókat, és fokozatosan adj hozzá olívaolajat, amíg krémes állagot nem kap.

3. Lépés

Ízesítse a sóval és borssal, majd keverje addig, amíg minden hozzávaló össze nem keveredik.

4. Lépés

Tésztájához adjon hozzá elegendő mennyiségű pestót, és keverje össze, hogy minden tészta jól be legyen vonva.

5. Lépés

Tálalja melegen, friss bazsalikomlevéllel és extra parmezán sajttal a tetején.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új