HIRDETŐ

Forrás: brazzo via GettyImages

Fehérboros mártás halakkal vagy tenger gyümölcseivel

Ez a fehérboros mártás egy kifinomult extra, amely tökéletesen illik halakhoz, tenger gyümölcseihez és fehér húsokhoz. Könnyen elkészíthető, és minden ételnek eleganciát és ízt kölcsönöz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 250 ml fehérbor Hozzáadott
  • 2 finom Apróra vágott mogyoróhagyma Hozzáadott
  • 200 ml Krém Hozzáadott
  • 2 Tablespoon vaj Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • 1 Teáskanál citromlé Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A fehérboros mártás receptjéhez olvaszd meg a vajat egy serpenyőben közepes lángon. Adjuk hozzá az apróra vágott mogyoróhagymát, és pároljuk puhára.

2. Lépés

Öntse a fehérbort a serpenyőbe, és növelje a hőfokot, hogy felforrjon.

3. Lépés

Csökkentse a hőfokot, és párolja 10 percig, amíg a bor körülbelül a felére csökken.

4. Lépés

Adjuk hozzá a tejszínt, és addig keverjük, amíg a mártás sűrűsödni nem kezd.

5. Lépés

A fehérboros mártást sóval, borssal és citromlével ízesítjük. Tálalja a fehérboros mártást forrón a választott ételre.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új