HIRDETŐ

Forrás: brazzo via GettyImages

Fehérboros mártás halakkal vagy tenger gyümölcseivel

Ez a fehérboros mártás egy kifinomult extra, amely tökéletesen illik halakhoz, tenger gyümölcseihez és fehér húsokhoz. Könnyen elkészíthető, és minden ételnek eleganciát és ízt kölcsönöz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 250 ml fehérbor Hozzáadott
  • 2 finom Apróra vágott mogyoróhagyma Hozzáadott
  • 200 ml Krém Hozzáadott
  • 2 Tablespoon vaj Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • 1 Teáskanál citromlé Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A fehérboros mártás receptjéhez olvaszd meg a vajat egy serpenyőben közepes lángon. Adjuk hozzá az apróra vágott mogyoróhagymát, és pároljuk puhára.

2. Lépés

Öntse a fehérbort a serpenyőbe, és növelje a hőfokot, hogy felforrjon.

3. Lépés

Csökkentse a hőfokot, és párolja 10 percig, amíg a bor körülbelül a felére csökken.

4. Lépés

Adjuk hozzá a tejszínt, és addig keverjük, amíg a mártás sűrűsödni nem kezd.

5. Lépés

A fehérboros mártást sóval, borssal és citromlével ízesítjük. Tálalja a fehérboros mártást forrón a választott ételre.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Gyors ételek

2152 receptek

Húsételek

1231 receptek

Hús

371 receptek

Desszert

1950 receptek

Saláták

275 receptek