HIRDETŐ

Forrás: King_Louie from Getty Images Signature

Fokhagymás bagett

Ízletes fokhagymás bagett ropogós héjjal és bársonyos fokhagymával töltve. Tökéletes grillezésekhez, partikhoz vagy kedvenc levesedhez vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Torta

  • 1 darab baguette Hozzáadott

Fokhagymatöltelék

  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 4 fogak fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál Szárított oregánó Hozzáadott
  • 12 egy csipetnyi Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Készíts elő egy bagettet. Vágd ferdén a bagettet, de ne vágd át teljesen. Olyannak kell lennie, mint egy harmonikának. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

2. Lépés

Készítsen fokhagymás vajat. Olvassza meg a vajat, adjon hozzá préselt fokhagymát, oregánót és sót. Keverje össze.

3. Lépés

Töltse meg a bagettet. Egy konyhai ecset segítségével töltse meg a bagett 'zsebeit' fokhagymás vaj keverékével.

4. Lépés

Sütés. Alufóliába csomagoljuk a bagettet és 15 percig sütjük. Ezután kibontjuk és további 5-10 percig sütjük, míg a bagett aranybarnára pirul.

5. Lépés

Tálalja. Tálalja melegen, közvetlenül a sütés után. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új