HIRDETŐ

Forrás: Angelika Heine via iStockPhotos

Főtt krumpli spenóttal és fetával

Egy egyszerű és egészséges étel, ami tökéletes gyors vacsorára. A friss spenót, feta sajt és meleg krumpli keveréke egyszerűen lenyűgöző.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Fő összetevők

  • 800 Gram krumpli Hozzáadott
  • 200 Gram friss spenót Hozzáadott
  • 200 Gram feta sajt Hozzáadott
  • 1 Darab hagyma Hozzáadott
  • 2 Toes fokhagyma Hozzáadott

Fűszerek

  • 2 Teáskanál Hozzáadott
  • 1 Teáskanál bors Hozzáadott
  • 1 Teáskanál szerecsendió Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A pulykás krumplival és spenóttal való készítéshez először mossa meg a krumplikat, és főzze meg sós vízben.

2. Lépés

Közben az hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk.

3. Lépés

Mossuk meg a spenótot és hagyjuk lecsepegni.

4. Lépés

Pirítsuk meg a hagymát és fokhagymát egy serpenyőben egy kevés olajjal.

5. Lépés

Adja hozzá a spenótot, és főzze addig, amíg össze nem esik.

6. Lépés

Vágja kockákra a feta sajtot és adja hozzá a spenóthoz.

7. Lépés

Fűszerezze sóval, borssal és szerecsendióval.

8. Lépés

Ha kész a krumpli, szűrje le és vágja félbe.

9. Lépés

Tegye a burgonyafeleket tányérokra, szórja rá a spenótot és szolgálja fel. A héjában főtt burgonya spenóttal és fetával az optimális vegetáriánus étel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új