Forrás: Angelika Heine via iStockPhotos
Főtt krumpli spenóttal és fetával
Egy egyszerű és egészséges étel, ami tökéletes gyors vacsorára. A friss spenót, feta sajt és meleg krumpli keveréke egyszerűen lenyűgöző.
Hozzávalók
Fő összetevők
- 800 Gram krumpli
- 200 Gram friss spenót
- 200 Gram feta sajt
- 1 Darab hagyma
- 2 Toes fokhagyma
Fűszerek
- 2 Teáskanál só
- 1 Teáskanál bors
- 1 Teáskanál szerecsendió
Eljárás
A pulykás krumplival és spenóttal való készítéshez először mossa meg a krumplikat, és főzze meg sós vízben.
Közben az hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk.
Mossuk meg a spenótot és hagyjuk lecsepegni.
Pirítsuk meg a hagymát és fokhagymát egy serpenyőben egy kevés olajjal.
Adja hozzá a spenótot, és főzze addig, amíg össze nem esik.
Vágja kockákra a feta sajtot és adja hozzá a spenóthoz.
Fűszerezze sóval, borssal és szerecsendióval.
Ha kész a krumpli, szűrje le és vágja félbe.
Tegye a burgonyafeleket tányérokra, szórja rá a spenótot és szolgálja fel. A héjában főtt burgonya spenóttal és fetával az optimális vegetáriánus étel.