HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: la-fontaine

Gesztenyés alagút sütés nélkül

A gesztenyés alagút sütés nélkül egy egyszerű és ízletes desszert, amelyet mindenki imád. A gesztenyének és a csokoládénak a kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan. Ez a recept garantáltan boldoggá teszi a gesztenye szerelmeseit és azokat is, akik valami újat és izgalmasat keresnek a desszertek között.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Alap

  • 500 g gesztenyepüré Hozzáadott
  • 50 g porcukor Hozzáadott
  • 200 ml Tejszín Hozzáadott

Töltelék

  • 100 g étcsokoládé Hozzáadott
  • 100 ml Tejszín Hozzáadott
  • 2 Kanál kókuszreszelék Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

1. lépés: Készítsd el az alapot. Kezd a gesztenyepüré, a porcukor és a tejszín összekeverésével egy nagy tálban.

2. Lépés

2. lépés: Formázd meg az alagút formát a gesztenyemasszából egy folpack segítségével, majd hagyd a hűtőben állni kb. fél órát.

3. Lépés

3. lépés: Közben készítsd el a tölteléket. Olvassz fel egy kis lábosban a csokoládét, majd keverd hozzá a tejszínt és a kokuszreszeléket.

4. Lépés

4. lépés: Mélyítsd ki a gesztenyemassza közepét, majd öntsd bele a csokoládés tölteléket.

5. Lépés

5. lépés: Zárd le a gesztenyemasszával a csokoládés tölteléket, majd tedd vissza a hűtőbe további egy órára.

6. Lépés

6. lépés: Tálaláskor szeleteld fel a gesztenyés alagutat, és kínáld tejszínhabbal és friss gyümölcsökkel. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek