HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: la-fontaine

Gesztenyés alagút sütés nélkül

A gesztenyés alagút sütés nélkül egy egyszerű és ízletes desszert, amelyet mindenki imád. A gesztenyének és a csokoládénak a kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan. Ez a recept garantáltan boldoggá teszi a gesztenye szerelmeseit és azokat is, akik valami újat és izgalmasat keresnek a desszertek között.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Alap

  • 500 g gesztenyepüré Hozzáadott
  • 50 g porcukor Hozzáadott
  • 200 ml Tejszín Hozzáadott

Töltelék

  • 100 g étcsokoládé Hozzáadott
  • 100 ml Tejszín Hozzáadott
  • 2 Kanál kókuszreszelék Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

1. lépés: Készítsd el az alapot. Kezd a gesztenyepüré, a porcukor és a tejszín összekeverésével egy nagy tálban.

2. Lépés

2. lépés: Formázd meg az alagút formát a gesztenyemasszából egy folpack segítségével, majd hagyd a hűtőben állni kb. fél órát.

3. Lépés

3. lépés: Közben készítsd el a tölteléket. Olvassz fel egy kis lábosban a csokoládét, majd keverd hozzá a tejszínt és a kokuszreszeléket.

4. Lépés

4. lépés: Mélyítsd ki a gesztenyemassza közepét, majd öntsd bele a csokoládés tölteléket.

5. Lépés

5. lépés: Zárd le a gesztenyemasszával a csokoládés tölteléket, majd tedd vissza a hűtőbe további egy órára.

6. Lépés

6. lépés: Tálaláskor szeleteld fel a gesztenyés alagutat, és kínáld tejszínhabbal és friss gyümölcsökkel. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új