HIRDETŐ

Gesztenyés cheesecake

Kiváló cheesecake, ami a sajtkrém és a gesztenye ízének ötvözete. Ez a recept ideális minden ünnepléshez és partyhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Szöveg

  • 200 g kekszek Hozzáadott
  • 100 g Olvasztott vaj Hozzáadott

Tartalom

  • 500 g lágy sajt Hozzáadott
  • 200 g cukor Hozzáadott
  • 3 db Nagy tojások Hozzáadott
  • 200 g gesztenyepüré Hozzáadott
  • 2 db vaníliás cukor Hozzáadott

Mártás

  • 100 g főzőcsokoládé Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Először készítse el a tésztát. Zúzza össze a süteményeket, és keverje össze olvasztott vajjal. Terítse a keveréket a forma aljára, és süssön 10 percig 180 °C-on.

2. Lépés

Közben készítse el a tölteléket. Keverje össze a puha sajtot a cukorral és a vaníliás cukorral. Ezután fokozatosan adjon hozzá tojásokat. Végül adjon hozzá gesztenyepürét.

3. Lépés

Kenje el a tölteléket a sült testre, majd süssön újabb 60 percig 160 °C-on. Hagyja a sajttortát lehűlni.

4. Lépés

Végül készítse elő a mázat. Olvassa fel a csokoládét vajjal és kenje a mázat a kihűlt sajttortára. Tálalás előtt hagyja a sajttortát legalább 2 órán át a hűtőben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új