HIRDETŐ
Forrás: Enez Selvi from Getty Images
Gesztenyés sütemény mascarponéval
A recept egy finom gesztenyés süteményre mascarponéval, ami különleges alkalmakra megfelelő.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
15
Szöveg
- 200 g Gesztenyeliszt
- 100 g vaj
- 100 g cukor
- 2 db tojás
- 1 EK kakaó
Töltelék
- 250 g mascarpone
- 200 g gesztenyepüré
- 50 g cukor
- csokidarabkák
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra, és készítse elő a sütőformát.
2. Lépés
Összekeverjük a tésztához való hozzávalókat, amit körülbelül 20 percig sütünk a sütőben.
3. Lépés
Keverje össze a mascarpone-t, a gesztenyepürét, a csokoládé láncokat és a cukrot, hogy tölteléket hozzon létre.
4. Lépés
Vágja félbe a testet.
5. Lépés
Terítse a tölteléket a kihűlt tésztára, majd hagyja hűlni a hűtőszekrényben legalább 2 órán át.
6. Lépés
A desszertet tálalás előtt meghintheted kakaóval.