HIRDETŐ

Forrás: Enez Selvi from Getty Images

Gesztenyés sütemény mascarponéval

A recept egy finom gesztenyés süteményre mascarponéval, ami különleges alkalmakra megfelelő.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
15

Szöveg

  • 200 g Gesztenyeliszt Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 100 g cukor Hozzáadott
  • 2 db tojás Hozzáadott
  • 1 EK kakaó Hozzáadott

Töltelék

  • 250 g mascarpone Hozzáadott
  • 200 g gesztenyepüré Hozzáadott
  • 50 g cukor Hozzáadott
  • csokidarabkák Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra, és készítse elő a sütőformát.

2. Lépés

Összekeverjük a tésztához való hozzávalókat, amit körülbelül 20 percig sütünk a sütőben.

3. Lépés

Keverje össze a mascarpone-t, a gesztenyepürét, a csokoládé láncokat és a cukrot, hogy tölteléket hozzon létre.

4. Lépés

Vágja félbe a testet.

5. Lépés

Terítse a tölteléket a kihűlt tésztára, majd hagyja hűlni a hűtőszekrényben legalább 2 órán át.

6. Lépés

A desszertet tálalás előtt meghintheted kakaóval.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új