HIRDETŐ

Forrás: cislander from Getty Images Signature

Gomba tejszínben

A tejszínes gomba egy klasszikus cseh étel, amely ideális melegítésre az év hidegebb időszakában. Egyszerűen elkészíthető és nagyszerű íze van.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Gombák Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 2 Kanálok Vaj Hozzáadott
  • 4 Kanálok sima liszt Hozzáadott
  • 300 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Olajbogyó (szükség szerint) Hozzáadott
  • petrezselyem a tálaláshoz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Először tisztítsa meg a gombát, szeletelje fel és vágja finomra a hagymát.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat, és pirítsuk aranybarnára a hagymát.

3. Lépés

Adja hozzá a felszeletelt gombát a vajhoz, és pirítsa aranybarnára.

4. Lépés

Adjuk a lisztet a gombához és a hagymához, keverjük össze, és hagyjuk, hogy rövid időre átlátszóvá váljon.

5. Lépés

Öntse hozzá a tejszínt, és főzze alacsony lángon körülbelül 15 percig, amíg a mártás besűrűsödik.

6. Lépés

A mártást sóval és borssal ízesítjük.

7. Lépés

Tálalás előtt szórjuk meg friss petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új