HIRDETŐ

Forrás: cislander from Getty Images Signature

Gomba tejszínben

A tejszínes gomba egy klasszikus cseh étel, amely ideális melegítésre az év hidegebb időszakában. Egyszerűen elkészíthető és nagyszerű íze van.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Gombák Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 2 Kanálok Vaj Hozzáadott
  • 4 Kanálok sima liszt Hozzáadott
  • 300 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Olajbogyó (szükség szerint) Hozzáadott
  • petrezselyem a tálaláshoz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Először tisztítsa meg a gombát, szeletelje fel és vágja finomra a hagymát.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat, és pirítsuk aranybarnára a hagymát.

3. Lépés

Adja hozzá a felszeletelt gombát a vajhoz, és pirítsa aranybarnára.

4. Lépés

Adjuk a lisztet a gombához és a hagymához, keverjük össze, és hagyjuk, hogy rövid időre átlátszóvá váljon.

5. Lépés

Öntse hozzá a tejszínt, és főzze alacsony lángon körülbelül 15 percig, amíg a mártás besűrűsödik.

6. Lépés

A mártást sóval és borssal ízesítjük.

7. Lépés

Tálalás előtt szórjuk meg friss petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek