HIRDETŐ
Gombás stroganoff rizzsel

Gombás stroganoff rizzsel

Egészséges recept, amely minden gomba szerelmese számára örömöt okoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 670 g Friss csiperkegomba Hozzáadott
  • 40 ml olaj Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 300 ml víz Hozzáadott
  • 130 g ketchup Hozzáadott
  • 100 ml tejföl Hozzáadott
  • 3 Kisebb savanyú uborka Hozzáadott
  • 3 Fokhagymagerezdek Hozzáadott
  • 15 g Simliszt Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • édes piros paprika Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a szeletelt csiperkéket, és pirítjuk, amíg vizet engednek, egy kis vizet hozzáadhatunk, hogy a hagyma ne égjen oda. Hozzáadjuk a finomra vágott savanyú uborkát, a piros paprikaport, az őrölt borsot, és még egy pillanatig pároljuk.

2. Lépés

Egy tálban keverjük össze a maradék vizet, a tejszínt, a ketchupot és a lisztet, majd öntsük rá a gombára. Főzzük rövid ideig, a szósz kissé besűrűsödik, majd ízlésünk szerint ízesítjük, hozzáadhatunk egy kevés vegetát. Rizzsel és sajttal megszórva tálaljuk. Jó étvágyat.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új