HIRDETŐ

Grízgombócok levesbe

Ezeket a gombócokat használhatja levesben, vagy mártás mellé köretként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 100 ml teljes tej Hozzáadott
  • 35 g búzadara Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 1 Kanál Nem kell lennie aprított friss fűszernövényeknek Hozzáadott
  • repceolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

A búzadarakat megfőzzük a tejben, alaposan keverjük, hogy ne legyenek csomók.

2. Lépés

Hagyjuk hűlni, tegyük a mixerbe. Adjunk hozzá tojást és fűszernövényeket, és keverjük össze a galuskatésztát.

3. Lépés

A halusky-t forraló vízbe tesszük főni, amikor feljönnek a felszínre, körülbelül 3 percig főzzük, majd levesszük a tűzről.

4. Lépés

Kinyomjuk és repceolajjal megcsepegtetjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új