HIRDETŐ

Grízgombócok levesbe

Ezeket a gombócokat használhatja levesben, vagy mártás mellé köretként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 100 ml teljes tej Hozzáadott
  • 35 g búzadara Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 1 Kanál Nem kell lennie aprított friss fűszernövényeknek Hozzáadott
  • repceolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

A búzadarakat megfőzzük a tejben, alaposan keverjük, hogy ne legyenek csomók.

2. Lépés

Hagyjuk hűlni, tegyük a mixerbe. Adjunk hozzá tojást és fűszernövényeket, és keverjük össze a galuskatésztát.

3. Lépés

A halusky-t forraló vízbe tesszük főni, amikor feljönnek a felszínre, körülbelül 3 percig főzzük, majd levesszük a tűzről.

4. Lépés

Kinyomjuk és repceolajjal megcsepegtetjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek