HIRDETŐ
Forrás: Canva
Gulyás bográcsban
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 600 g Marhahús
- 2 db The Onion
- 4 gerezd Fokhagyma
- 3 db krumpli
- 1 db Paprika
- 1 db paradicsom
- 2 kanalak édes paprika
- 11⁄2 l víz
- olaj
- őrölt fekete bors
- só
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Finomra vágott hagymát pirítunk az olajon, amíg el nem kezd barnulni.
2. Lépés
Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott marhahúst, és körülbelül 10 percig pároljuk.
3. Lépés
Hozzáadjuk a préselt fokhagymát, a megtisztított és kockákra vágott paprikát és paradicsomot. Mindent összekeverünk és megszórjuk édes paprikával.
4. Lépés
Lefedjük és további 10 percig pároljuk.
5. Lépés
Ezután adjuk hozzá a hámozott és nagyobb darabokra vágott burgonyát, felöntjük vízzel és ízesítjük sóval és őrölt fekete borssal.
6. Lépés
A gulyást fedő alatt, mérsékelt hőn további körülbelül másfél órán át főzzük, amíg a hús és a burgonya nem puhul meg.