HIRDETŐ

Forrás: Canva

Gulyás bográcsban

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 600 g Marhahús Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 3 db krumpli Hozzáadott
  • 1 db Paprika Hozzáadott
  • 1 db paradicsom Hozzáadott
  • 2 kanalak édes paprika Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Finomra vágott hagymát pirítunk az olajon, amíg el nem kezd barnulni.

2. Lépés

Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott marhahúst, és körülbelül 10 percig pároljuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a préselt fokhagymát, a megtisztított és kockákra vágott paprikát és paradicsomot. Mindent összekeverünk és megszórjuk édes paprikával.

4. Lépés

Lefedjük és további 10 percig pároljuk.

5. Lépés

Ezután adjuk hozzá a hámozott és nagyobb darabokra vágott burgonyát, felöntjük vízzel és ízesítjük sóval és őrölt fekete borssal.

6. Lépés

A gulyást fedő alatt, mérsékelt hőn további körülbelül másfél órán át főzzük, amíg a hús és a burgonya nem puhul meg.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új