HIRDETŐ

Forrás: milanfoto from Getty Images

Gulyásleves virslivel

Próbálja ki a klasszikus gulyáslevest a virsli markáns ízével megbolondítva. Ez a leves tökéletes a hideg napokra, és biztosan felmelegít majd.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g marhahús Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 4 db burgonya Hozzáadott
  • 4 db Kolbászok Hozzáadott
  • 2 Kanálok lard Hozzáadott
  • 2 Kanálok édes paprika Hozzáadott
  • 1 Kanál Majoránna Hozzáadott
  • 1 Kanál kömény Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 2 Darabok babérlevél Hozzáadott
  • 4 Darabok egész bors Hozzáadott
  • 2 Kanálok Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A vajon aranybarnára pirítsa a felszeletelt hagymát.

2. Lépés

Adja hozzá a szeletelt marhahúst, és párolja addig, amíg a hús minden oldala kemény nem lesz.

3. Lépés

Távolítsa el a serpenyőt a főzőlaptól és adjon hozzá paprikát, alaposan keverje össze.

4. Lépés

Adj hozzá vizet, babérlevelet, borsot, majoránnát és köményt. Tedd minden amit egy nagyobb fazékba, és főzze lefedve körülbelül egy óráig.

5. Lépés

Közben hámozza meg a krumplit és vágja kockákra. Adjuk hozzá az edényhez.

6. Lépés

Szeletelje fel a virslit körcikkekre és szintén adja hozzájuk a fazékhoz. Főzzön további 15 percig, vagy amíg a krumpli puha nem lesz.

7. Lépés

Ízesítse le a levest sóval és tálalja forrón.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új