Forrás: milanfoto from Getty Images
Gulyásleves virslivel
Próbálja ki a klasszikus gulyáslevest a virsli markáns ízével megbolondítva. Ez a leves tökéletes a hideg napokra, és biztosan felmelegít majd.
Hozzávalók
- 500 g marhahús
- 2 db The Onion
- 4 db burgonya
- 4 db Kolbászok
- 2 Kanálok lard
- 2 Kanálok édes paprika
- 1 Kanál Majoránna
- 1 Kanál kömény
- 2 l víz
- 2 Darabok babérlevél
- 4 Darabok egész bors
- 2 Kanálok Só
Eljárás
A vajon aranybarnára pirítsa a felszeletelt hagymát.
Adja hozzá a szeletelt marhahúst, és párolja addig, amíg a hús minden oldala kemény nem lesz.
Távolítsa el a serpenyőt a főzőlaptól és adjon hozzá paprikát, alaposan keverje össze.
Adj hozzá vizet, babérlevelet, borsot, majoránnát és köményt. Tedd minden amit egy nagyobb fazékba, és főzze lefedve körülbelül egy óráig.
Közben hámozza meg a krumplit és vágja kockákra. Adjuk hozzá az edényhez.
Szeletelje fel a virslit körcikkekre és szintén adja hozzájuk a fazékhoz. Főzzön további 15 percig, vagy amíg a krumpli puha nem lesz.
Ízesítse le a levest sóval és tálalja forrón.