HIRDETŐ
Forrás: Canva
Gyors bulgursaláta
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 1 Csésze paradicsom
- 1 Csésze uborka
- 1⁄2 Csésze főtt sárgarépa
- 1⁄2 Csésze főtt zöldborsó
- 1⁄2 Csésze Koriander
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál olívaolaj
- só
- bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A bulgurt először megmossuk, majd a vízben megfőzzük. Miután főtt, lecsepegtetjük és hagyjuk kihűlni.
2. Lépés
Egy tálban összekeverjük a kihűlt bulgurt, a kockára vágott paradicsommal, uborkával, sárgarépával, zöldborsóval és korianderrel.
3. Lépés
Hozzáadjuk a citromlevet, az olívaolajat, sót, és borsot. Alaposan összekeverjük.
4. Lépés
Hűtőben hagyjuk legalább fél órát, hogy az ízek összeérjenek.
5. Lépés
Tálalás előtt újra átkeverjük, és a kívánt formában tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!