HIRDETŐ

Forrás: Canva

Gyors bulgursaláta

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 Csésze paradicsom Hozzáadott
  • 1 Csésze uborka Hozzáadott
  • 12 Csésze főtt sárgarépa Hozzáadott
  • 12 Csésze főtt zöldborsó Hozzáadott
  • 12 Csésze Koriander Hozzáadott
  • 1 evőkanál citromlé Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A bulgurt először megmossuk, majd a vízben megfőzzük. Miután főtt, lecsepegtetjük és hagyjuk kihűlni.

2. Lépés

Egy tálban összekeverjük a kihűlt bulgurt, a kockára vágott paradicsommal, uborkával, sárgarépával, zöldborsóval és korianderrel.

3. Lépés

Hozzáadjuk a citromlevet, az olívaolajat, sót, és borsot. Alaposan összekeverjük.

4. Lépés

Hűtőben hagyjuk legalább fél órát, hogy az ízek összeérjenek.

5. Lépés

Tálalás előtt újra átkeverjük, és a kívánt formában tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új