HIRDETŐ

Gyors és tartós grillpác

A grillpác egy egyszerű és gyorsan elkészíthető fűszerkeverék, amelyet sütéskor a húsra kenünk. Nagyszerű íz világot ad mindenféle húsételekhez, legyen az csirke, sertés vagy marhahús.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 14 Csésze szójaszósz Hozzáadott
  • 14 Csésze méz Hozzáadott
  • 3 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál citromlé Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma, finomra aprítva Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt koriander Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt paprika Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Keverje össze a szójaszószt, mézet, olívaolajat, citromlevet, finomra aprított fokhagymát, koriandert, köményt és paprikát egy közepes méretű tálban.

2. Lépés

2 Adjunk hozzá sót és borsot ízlés szerint, majd keverjük alaposan össze.

3. Lépés

Lefedve hagyjuk állni a pácot legalább 30 percig.

4. Lépés

A húsokat alaposan mossuk le, majd szárazra töröljük.

5. Lépés

Helyezzük a húsokat a pácba, és forgassuk meg, hogy azok mindenhol átitatódjanak a pác ízeivel.

6. Lépés

Fedjük le a tálunkat, és tegyük a hűtőbe legalább két órára, vagy akár egy éjszakára is, hogy a húsok igazán jól átvegyék a pác ízeit.

7. Lépés

A húsokat grillezés előtt szedjük ki a pácból, majd a grillen süssük addig, amíg szépen megpirulnak.

8. Lépés

Tálaljuk a grillezett húsainkat friss zöldségekkel és salátával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új