HIRDETŐ

Gyors és tartós grillpác

A grillpác egy egyszerű és gyorsan elkészíthető fűszerkeverék, amelyet sütéskor a húsra kenünk. Nagyszerű íz világot ad mindenféle húsételekhez, legyen az csirke, sertés vagy marhahús.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 14 Csésze szójaszósz Hozzáadott
  • 14 Csésze méz Hozzáadott
  • 3 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál citromlé Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma, finomra aprítva Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt koriander Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt paprika Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Keverje össze a szójaszószt, mézet, olívaolajat, citromlevet, finomra aprított fokhagymát, koriandert, köményt és paprikát egy közepes méretű tálban.

2. Lépés

2 Adjunk hozzá sót és borsot ízlés szerint, majd keverjük alaposan össze.

3. Lépés

Lefedve hagyjuk állni a pácot legalább 30 percig.

4. Lépés

A húsokat alaposan mossuk le, majd szárazra töröljük.

5. Lépés

Helyezzük a húsokat a pácba, és forgassuk meg, hogy azok mindenhol átitatódjanak a pác ízeivel.

6. Lépés

Fedjük le a tálunkat, és tegyük a hűtőbe legalább két órára, vagy akár egy éjszakára is, hogy a húsok igazán jól átvegyék a pác ízeit.

7. Lépés

A húsokat grillezés előtt szedjük ki a pácból, majd a grillen süssük addig, amíg szépen megpirulnak.

8. Lépés

Tálaljuk a grillezett húsainkat friss zöldségekkel és salátával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek