HIRDETŐ
Forrás: Pixabay
Gyors Ramen leves
A Ramen egy hagyományos japán tésztaleves, amelyet különféle hússal, zöldségekkel és tojással gazdagítanak. Ezúttal a leggyorsabb változata kerül bemutatásra.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
1
- 1 tojás
- 1 Maroknyi friss zöldség spenót vagy káposzta
- 1 Csomag instant ramen tészta
- 1⁄2 teáskanál zsír
- 1 evőkanál erjesztett zöldség kimchi vagy gyömbér
- 1 szelet sült hús sonka vagy csirke
- 1 újhagyma apróra vágva
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Forraljunk fel egy kis lábasban vizet, majd tegyük bele a tojást. Hat és fél percig főzzük, majd vegyük ki, hűtsük le és hámozzuk meg.
2. Lépés
A zöldségeket blansírozzuk forrásban lévő vízben, hogy megpuhuljon. Készítsük el az instant Ramen levest. A tojást vágjuk félbe.
3. Lépés
Levesünket díszítsük a zöldségekkel, a tojással a hússal és az újhagymával.