HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Gyors Ramen leves

A Ramen egy hagyományos japán tésztaleves, amelyet különféle hússal, zöldségekkel és tojással gazdagítanak. Ezúttal a leggyorsabb változata kerül bemutatásra.

HIRDETŐ
Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

A recept ebben a cikkben található

Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 1 Maroknyi friss zöldség spenót vagy káposzta Hozzáadott
  • 1 Csomag instant ramen tészta Hozzáadott
  • 12 teáskanál zsír Hozzáadott
  • 1 evőkanál erjesztett zöldség kimchi vagy gyömbér Hozzáadott
  • 1 szelet sült hús sonka vagy csirke Hozzáadott
  • 1 újhagyma apróra vágva Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Forraljunk fel egy kis lábasban vizet, majd tegyük bele a tojást. Hat és fél percig főzzük, majd vegyük ki, hűtsük le és hámozzuk meg.

2. Lépés

A zöldségeket blansírozzuk forrásban lévő vízben, hogy megpuhuljon. Készítsük el az instant Ramen levest. A tojást vágjuk félbe.

3. Lépés

Levesünket díszítsük a zöldségekkel, a tojással a hússal és az újhagymával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új