HIRDETŐ
Forrás: Pixabay
Gyors zöldborsóleves
A zsenge zöldborsóleves egy igazi csemeg. Húsimádók számára gazdagítható 1-2 karika kolbásszal is.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 350 g fagyasztott zöldborsó
- 2 ks sárgarépa
- 1 ks burgonya
- 1 evőkanál vaj
- petrezselyemzöld
- 1 gerezd fokhagyma
- só és bors
- Majoránna
- 1⁄2 kiskanál pirospaprika
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Hámozzuk meg és kockázzuk fel a burgonyát és a sárgarépát. Önsünk rá 1,5 liter vizet, és kezdjük főzni.
2. Lépés
15 perc után adjuk hozzá a fagyasztott borsót is és fűszerezzük meg a levest.
3. Lépés
A zöldborsólevest további 8-10 percig főzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak, elkészült.