HIRDETŐ

Forrás: allFOOD from Getty Images

Hagymakrémleves

Egy klasszikus hagymakrémleves, amely garantáltan felmelegíti a hideg napokon.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 6 db Nagy hagymák Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l Húsleves Hozzáadott
  • 100 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • 2 EK Vaj Hozzáadott
  • Só, őrölt fekete bors a fűszerezéshez Hozzáadott
  • Pirított kenyér a tálaláshoz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, és vágja vékony szeletekre. Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát. A hagyma karamellizálása elengedhetetlen lépés ennek a levesnek az elkészítéséhez.

2. Lépés

Miután karamellizálódott, öntse hozzá a húslevest, és hagyja lassan főni alacsony lángon körülbelül 30 percig.

3. Lépés

Ezután turmixolja simára a levest (ha szereti a hagyma darabkáit a levesben, ezt a lépést kihagyhatja).

4. Lépés

Ne felejtsük el hozzáadni a tejszínt, és keverjük össze újra.

5. Lépés

Végül a hagymalevest sóval és őrölt fekete borssal ízesítjük, és pirított kenyérrel tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új