HIRDETŐ
Hagymás sült csirkemáj
A hagymás sült csirkemáj egy gazdag és ízletes étel, amelyet a csirkemáj, hagyma, és fűszerek harmonikus összhangja tesz ellenállhatatlanná. Ez az étel remek választás egy elegáns vacsorára, vagy egy különleges ebédre.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g csirkemáj
- 4 darab közepes hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál fűszerkeverék
- 2 evőkanál olaj
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
A hagymák és a fokhagymák aprítása.
2. Lépés
A csirkemáj megmosása és letisztítása.
3. Lépés
Az olaj elmelegítése egy serpenyőben, majd a hagyma és a fokhagyma pirítása.
4. Lépés
A megmosott és letisztított csirkemáj hozzáadása a pirított hagymához és fokhagymához.
5. Lépés
Fűszerkeverékkel való ízesítése az ételnek, majd hagyja, hogy alacsony hőmérsékleten süssön 20-30 percig.
6. Lépés
Tálalja ki a hagymás sült csirkemájat friss salátával, és élvezze az ízletes fogást.