HIRDETŐ

Hagymás sült csirkemáj

A hagymás sült csirkemáj egy gazdag és ízletes étel, amelyet a csirkemáj, hagyma, és fűszerek harmonikus összhangja tesz ellenállhatatlanná. Ez az étel remek választás egy elegáns vacsorára, vagy egy különleges ebédre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirkemáj Hozzáadott
  • 4 darab közepes hagyma Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál fűszerkeverék Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A hagymák és a fokhagymák aprítása.

2. Lépés

A csirkemáj megmosása és letisztítása.

3. Lépés

Az olaj elmelegítése egy serpenyőben, majd a hagyma és a fokhagyma pirítása.

4. Lépés

A megmosott és letisztított csirkemáj hozzáadása a pirított hagymához és fokhagymához.

5. Lépés

Fűszerkeverékkel való ízesítése az ételnek, majd hagyja, hogy alacsony hőmérsékleten süssön 20-30 percig.

6. Lépés

Tálalja ki a hagymás sült csirkemájat friss salátával, és élvezze az ízletes fogást.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új